Pinzellada Creativa

Qui sap per què…

Unes postres diferents…

Una combinació de poma deshidratada y heli són la base d’aquestes postres; un globo comestible.


L’ha creat el restaurant de Chicago Alinea i ve amb instruccions incloses. Primer es peta el globus amb la llengua, s’espira l’heli, cantes una cançó i preparat per menjar!

Curiós com es crea:

i si passeu per Chicago, recordeu fer una visita al restaurant! 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 21 febrer 2012 by in altres.
%d bloggers like this: