Pinzellada Creativa

Qui sap per què…

Pendrives de paper d’un sol ús

Quan tots ens pensàvem que la era digital eliminaria de les nostres vides el paper, ens trobem que no només no ha desaparegut, sinó que encara serveix per nous invents.
L’empresa intelliPaper ens presenta un innovador sistema de memòries USB els quals poden anar integrades a articles de paper; com targetes de visita, fulletons, targetes de felicitació etc. Només has de fer el seu contingut ben original perquè algú que rebi una carta tingui ganes de gastar el seu apreciat temps en arrencar la targeta, posar-la al portàtil, obrir la informació i llegir-la, cosa que de vegades ni els fulletons que ens posen sota la porta aconsegueixen fer… Però bé, com tot element comercial, només ho mira qui li interessa.


És la integració de l’era digital dins la analògica, per més que ho intentin i ens agradi o no, el paper continua resistint-se a marxar.
L’empresa afirma “ens han promès una societat sense paper durant més de 30 anys, però el paper encara s’utilitza bastant. La raó és que els humans som analògics, no digitals. I el paper és un mitjà analògic”
Els aspectes tècnics:
És un chip de silici incrustat entre fulls de paper, es laminen les fulles i s’imprimeixen al paper pistes conductives USB que es connecten amb el chip. Funciona igual que un pen normal. Lo únic que no he trobat, són les megues (dubto que gigues) que es pot introduir dins d’aquest usb.

Exemples d’aplicacions i funcionament a més a més no només funciona com a usb sino també amb wireless i projectar les imatges al mòbil:Més exemples:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 20 Desembre 2012 by in altres, innovacions.
%d bloggers like this: