Pinzellada Creativa

Qui sap per què…

Les 7 etiquetes més innovadores del 2012


1. Etiqueta – bossa

etiqueta bossa

Coreti crea una etiqueta que permet transportar la botella sense utilitzar cap bossa extra.
El material és de Manter, exactament el paper Freelife Merida White.
A la part posterior s’ha creat un troquelat per utilitzar-lo com a anses.
És tant aplicable a vins, com olis i qualsevol tipus de botella.
video mostra

2. Etiqueta amb aroma

Una que ens cau més a prop; Graficas Varias ens torna a sorprendre amb les seves innovacions. Aquest cop ha creat unes etiquetes amb aroma que no cal rascar per sentir la olor, com passava anteriorment. Ara, s’imprimeix directament la tinta aromatitzada a l’etiqueta i la olor pot perdurar fins a un any.
El que no ens expliquen… és que passaria si moltes etiquetes utilitzessin aquesta tècnica, potser ara les botigues de vins semblaran perfumeries!

3. Etiquetes termosensibles, estacionals i canviants

Fa molt de temps que existeixen aquestes etiquetes per mostrar quan un vi o una cervesa és òptima, però la Cerveza Mikkeller Porter n’ha tret un ús molt interessant.
Ha creat unes edicions limitades de cervesa que representen les estacions de l’any. 10 punts per aquesta cervesera que aposta per la innovació i nous dissenys; cada any treu com a mínim 80 edicions limitades


 4. Etiqueta inteligent UWI, que indica l’estat de l’aliment.

Tots ens hem trobat en aquella situació, que, hem obert un pot i ens n’oblidem d’ell a la nevera o tardem molt en consumir-lo, i quan el tornem a recuperar fem un cop d’ull a veure si encara és comestible, i si fa bona cara i bona olor, en el millor dels casos torna al plat.
Doncs bé, UWI és una etiqueta que va canviant de colors de verd a vermell segons el temps que pot passar obert un producte. Amb això es podria ajudar a reduir un 20% el desaprofitament d’aliments que llencem “per si de cas” no són bons. L’etiqueta es col·loca entre la tapa i el pot, quan aquesta etiqueta es trenca es posa en marxa un disparador de microenginyeria que comença un compte enrere químic.

video mostra

5. Etiquetes sabó

Renta la fruita abans de menjar-te-la! A tots ens sona oi?
Doncs Fruitwash són unes etiquetes que quan es dissolen amb aigua es converteixen en sabó, així quan rentes la fruita queda ben neta de pesticides, brutícia i bactèries varies.





6. Etiqueta que resisteix l’aigua i el gel

Quants cops hem vist aquelles etiquetes mig desfetes a les cubiteres que ja no saps ni quin cava o vi estan servint?
L’empresa Avery Dennison Label and Packaging Materials ha creat una etiqueta resisten a l’aigua i al gel. És una etiqueta normal de Fasson am textura i aparença del paper però amb una pel·lícula tàctil, perlada i estampable que repela l’aigua.



7. Etiqueta origami

Etiqueta ideal per tota aquella gent que no deixa en pau les etiquetes de les cerveses quan n’estan prenent una; que les arrenca, les trinxa, les trenca, hi juga, i intenta fer-hi mil i una coses mentre estan xerrant al teu davant. Com a mínim ara en trauran una figura de profit 🙂 Una idea brillant!





A veure amb què ens sorprendran aquest 2013 🙂


via: Club Darwin

Anuncis

One comment on “Les 7 etiquetes més innovadores del 2012

  1. Just Married Bcn
    8 gener 2013

    Pilar! Ostras… no sabia que tenies blog!!! M'ha agradat… ara et poso al llistat dels que recomano jo guapa! Un petonet i ens veiem aviat!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 4 gener 2013 by in innovacions, màrqueting i publicitat i altres dissenys.
%d bloggers like this: