Pinzellada Creativa

Qui sap per què…

8 innovacions del sector alimentari

Durant l’any surten moltes innovacions en el camps de l’alimentació. Des d’empreses grans a empreses petites, tots inverteixen en investigació per aconseguir nous productes per nous nínxols de mercat; ja sigui en el producte alimentari en sí o en el seu packaging per facilitar el seu ús.


1. Yolado de Danone

Un nou concepte de yogurt que s’ha inventat Danone; més que ser competència dels gelats directament, Danone proposa altres formes de menjar gelat, fins ara el teníem sòlid i begut i ara el tenim gelat. Una nova forma de provocar noves ocasions de consumir yogurt.

2. Maggi Moment Mahl

Nestle va llençar a Alemanya una bossa de sopa que es converteix en tassa. Pensada per les persones que mengen fora sobretot, però també per aquelles que no tenen molt de temps per cuinar.

3. Envasos d’Activia per escurar bé

Tres anys, 30 tècnics i 10 milions d’euros ha necessitat Danone per crear aquest nou envàs amb cul rodó que facilita escurar bé el yogurt i, segons els estudis, aprofitar un 4% més de producte.
4. Mini Oliva
Alcalá Oliva ha entrat al mercat de la mono dosis amb un nou packaging pels seus olis aromatitzats. Un envàs en forma d’oliva amb un blíster anti goteig que els ha permès guanyar els premis Sial 2012

5. Guacamole liofilitzat
El primer guacamole en pols surt a la venta de la mà de Sí o Sí, preparat per preparar, valgui la redundància.
Sense additius ni conservants. 


6. Kirin mets cola
Un nou concepte de refresc; ni engreixa ni provoca obesitat, sinó que evita l’assimilació de greix. Kirin mets cola conté una fibra composta per dextrina no digerible que restringeix la capacitat del cos per absorbir la grassa mentre es menja.
Dirigit sobretot a un public jove que no vol renunciar a prendre begudes refrescants ni a menjar hamburgueses. 


7. Detergent líquid en botella de cartró moldejat
Un nou packaging innovador, ecològic i econòmic per un sector que majoritàriament utilitza el plàstic per treballar. Es fabrica de manera similar a les caixes d’ous de pasta moldejada. Utilitza un 66% menys de plàstic i és totalment reciclable. Més info

8. Tassa de cafè comestible

Lavazza Cookie Cup és una tassa que endolceix el cafè i un cop acabat es pot menjar com una galeta. 
Elaborada en pasta de farina, amb un recobriment de sucre glacé que actua com aïllant impermeable.

Aquesta és una tria dels molts que surten cada any. En coneixeu algun més que es mereix ampliar la llista? 🙂
(via)
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 8 gener 2013 by in màrqueting i publicitat i altres dissenys.
%d bloggers like this: