Pinzellada Creativa

Qui sap per què…

China prohibeix els anuncis de béns de luxe per eliminar la corrupció

Sembla el país de les prohibicions… ara fins i tot prohibeixen anunciar qualsevol bé de luxe; rellotges cars, or o alcohol són alguns dels productes.

L’Administració Estatal de Ràdio, Televisió i Cine (SARFT) ha pres aquesta decisió perquè “promou valors incorrectes i contribueix a crear un ètica social perversa”
I afegeix: “Com a importants pilars culturals i ideològics, els canals de ràdio i televisió han d’exercir el seu paper educatiu, mostrant les bones tradicions xines i estils de vida civilitzats.”
També serà penalitzat l’ostentació en actes públics i banquets oficials.

La corrupció és una de les principals preocupacions del govern xinès i molts dels suborns que es duen a terme a aquest país és mitjançant productes de luxe.
Em pregunto, com la prohibició d’un anunci podrà acabar amb el crim organitzat, els suborns i la corrupció… Si realment dóna els seus fruits, estic segura que les empreses de béns de luxe europees ja poden acomiadar totes les seves agències de publicitat…!

No només han prohibit això, sinó que des de l’1 de gener el SARFT ha prohibit interrompre les series per posar publicitat, així que els xinesos podran veure tot un capítol sencer sense cap tipus d’interrupció.
Fantàstic per l’audiència!! Fatal per les agències de publicitat, ràdios i televisions que veuran com els seus ingressos cauran en picat. Només la ‘China Central Television’ ingressa a l’any 1683 milions d’euros en publicitat en hores de màxima audiència.

Comencen bé el nou any xinès…!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 12 febrer 2013 by in CENSURES.
%d bloggers like this: