Pinzellada Creativa

Qui sap per què…

10 parts del cos que ja no fem servir

Avui toca una curiositat que vaig trobar fa dies voltant per internet.
Tots sabem que tenim parts del cos que no utilitzem, podríem dir que són aquelles que si no les tinguéssim no passaria res en absolut, però us heu preguntat mai quantes són?
Investigant una miqueta més, m’he quedat sorpresa de la mar de coses que tenim pel nostre cos que no utilitzem… reminiscències del passat moltes d’elles.
N’he triat 9

1. Apèndix
Potser un dels més coneguts de tots pels problemes que dóna quan s’inflama i rebenta. No té cap funció, els científics creuen que és part d’algún òrgan del passat.

2. Mugrons masculins
Sabia que era una part no gaire útil en els homes, però d’aquí a dir que no servei per res… Doncs efectivament, no tenen ni una utilitat. Hi són perquè es formen abans que l’embrió es diferencii pel sexe, però a part d’això… per poder-te posar un piercing?

3. Borrissol corporal (vello corporal)
Lo únic pel que serveix ara mateix és per gastar diners en depilar-nos… quina gràcia…

4. Queixals del seny
Encara no he entès perquè es diuen “del seny” algú m’ho sabria explicar? perquè veien que els que els que tenen seny de vegades no tenen queixals i els que tenen queixals del seny de vegades els n’hi falta… encara estic buscant la relació! Total que res, tampoc serveixen per res. Bé sí! Per crear molèsties a aquells a qui els hi han sortit! Jo, encara tinc el seny guardat i diuen que sense ganes de sortir 😉

5. Cóccix
Abans, molt abans, els humans tenien una espècie de cua que els ajudava a mantenir l’equilibri. Ara ja només en queda la última vertebra. Ara només serveix per provocar-nos dolor quan caiem de cul. Avui en dia, diuen que hi ha encara alguns casos de nens que neixen amb una espècie de cua.

6. Músculs erectors dels pèls 
Només hi ha un múscul per fer això? Com els animals, serveix per posar els pèls de punta i augmentar el volum del cos (si que en posseïen els nostres avantpassats), ara quasi no tenim pèl, ja només serveixen per demostrar als altres que ens hem emocionat o que tenim fred o que tenim por

7. Dit petit del peu
A part del dit gros, cap d’ells té molta funció, en especial el dit petit, que no en compleix cap. Bé sí, donar cops a tot arreu, que li surtin llagues, que sigui el més castigat, que li caigui l’ungla… ara més aviat molesta, però quan comencin a desaparèixer de veritat serà un pel estrany començar a veure gent sense dit petit i altres amb dit petit, no?

8.Costelles del coll
Són unes costelles que només les tenen l’1% de la població. Possiblement restes de la era reptil.

9. Punt de Darwin
És un petit tros de pell extra a les orelles, pensen que ajudaria als nostres avantpassats a sentir sorolls més llunyans, alguns el tenen endins, altres enfora i altres no en tenen!


10. úter masculí
Existeix de veritat?? 😀 sí, dins de la prostata i es una glàndula reproductiva no desenvolupada.

N’hi ha moltes més, en podeu trobar aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 14 febrer 2013 by in altres.
%d bloggers like this: